Our website uses cookies to improve your experience. By continuing to use our website you agree to our use of cookies.

VÆLG EGENSKABER

Kapacitet (kg)
Energiklasse
Centrifugeringshastighed (giri/min)

ECO-Tech
Ecotech symbolet identificerer apparater, som lever op til de højeste standarder for energieffektivitet. Ecotech kombinerede vaskemaskine/tørretumblere er en garanti for høje effektivitetsstandarder, lavere forbrugsniveauer og fremragende ydeevne.
Woolmark Platinum Care
Woolmark Platinum Care er den højeste anerkendelse der udstedes af The Woolmark Company til mærket som opnår så høje kvalitetsstandarder, at deres vaskemaskiner kan vaske stoffer der bærer mærket "kun håndvask". Et resultat der opnås takket være et unikt og patenteret vaskesystem, som ikke gnider fibrene og således bevarer deres blødhed efter mere end 20 vaskecykler.
Strygelet funktion
Easy Iron valgmuligheden gør strygning meget lettere: fibrene i stofferne genvinder deres blødhed og folderne rettes ud for at lette strygningen.
Silke og gardin program
Silke og gardin programmet gør det muligt at maskinvaske selv de mest sarte beklædningsstykker, som silke, viskose og selv lingeri, i total fortrolighed, uden nogen risiko for at ødelægge stoffet. En langsom bevægelse af tromlen og mere vand reducerer gnidningen af fibre til et minimum og sikrer ulastelige resultater. Der lægges især vægt på den afsluttende vaskefase, med en ekstra skylning for at sikre fjernelse af alle spor af vaskemiddel.

SAMMENLIGN MODELLER

WASHER DRYERS  -  0

15 30 90
Loading data...