Our website uses cookies to improve your experience. By continuing to use our website you agree to our use of cookies.

Choose Features

Touch betjening
Hotpoint´s nye ovne reagerer omgående på kontrollerne, takket være det specielle Touch kontrolsystem. Det er meget let at arbejde og interagere med ovnen: du behøver kun at røre ved de få men smukke ikoner og følge en intuitiv sekvens for at opnå perfekt og let tilberedning af en opskrift. Moderne teknologi gør det let.
Teleskop udtræksskinner
Teleskopiske styreskinner (lette at fjerne og som kan gå i opvaskemaskinen) gør tilberedningen lettere at styre. De nye bradepander har dobbelt så stor kapacitet som ovnens bageplader således udnyttes ovnens kapacitet fuldt ud.
Kød/Stege program
Enhver type kød kan tilberedes perfekt med kød-programmet, som har tre forskellige faser: bruning, indvendig tilberedning og kødet gøres mørt. I den sidste fase, forhindrer den kombinerede effekt af varme og ventilation kødet i at blive for tørt. Det er også muligt at vælge tilberedningsniveauet (gennemstegt, medium, rå) i henhold til smag.

The innovative ventilation circulates heat in all directions, top, down, right to left, spreading it uniformly over every point in the internal cavity. Electronic control limits termperature fluctuations to a minimum, thus enabling High Definition cooking in any position, on any level in the oven

Compare Models

OVENS  -  0

15 30 90
Loading data...