Our website uses cookies to improve your experience. By continuing to use our website you agree to our use of cookies.

Choose Features

Farve
Antracit
Rustfrit stål
Type af kogeplade
Type af el-tændning
Type af el-tændning
Hotpoint komfurer tilbyder en ny løsning til at lette arbejdet i køkkenet: på modeller med automatisk tænding, behøver du kun at dreje knappen med en hånd og flammen tændes omgående.
Varmluftovn
Multiniveau kogefunktionen aktiverer alle varmeelementerne sammen med ventilatoren, som gør det muligt at tilberede på to niveauer samtidigt, selv forskellige opskrifter. Perfekt til mad som skal gratineres eller har brug for lang tilberedning.
Gratin
Gratin-funktionen bruger det øverste varmeelement sammen med ventilatoren, for at forebygge at madens overflade brændes. Perfekt til blandede kebabs, pølser og svinekoteletter.
Lav temperatur
Tilberedning af madvarer ved lav temperatur bevarer madvarernes ernærende kvaliteter og gør dem mere møre. Tilgængelige programmer: 40° optøning, surdej og yoghurt; 65° opvarmning, udtørring; 90°
Fast clean
Fast Clean (Pyrolyse selvrens) er det nye automatiske ovn rensesystem, som ikke bruger kemikalier, det er let og sparer tid. Vælg bare Fast Clean cyklus og pyrolyse-funktionen aktiveres for at fjerne alle madrester fra ovnens indvendige vægge, ved en temperatur på 500° C. Alt dette ved et forbrug på mindre end 2,8 kW. Det er absolut det mest effektive ovn rensesystem.

Compare Models

COOKERS  -  0

15 30 90
Loading data...